Waterstof (FCEV) Lease

Bij Herwers Lease kunnen we ook waterstof auto’s aanbieden. In het bijzonder hebben we het hier over de unieke Hyundai NEXO. Deze auto is de enige FCEV SUV in de wereld die beschikbaar is voor de consument. Met een vestiging gespecialiseerd in waterstof binnen de Herwers groep in Arnhem kunnen we je alles vertellen over de auto.

De Hyundai NEXO FCEV heeft een WLTP-actieradius van maar liefst 665km en is volgetankt in slechts 5 minuten. Omdat deze auto zo uniek is valt hij ook buiten alle andere bijtellingsregels. De bijtelling van een waterstofauto hangt van de eerste registratie van de auto. Hieronder een handig overzicht van 2019, 2020 en 2021

2019: 4% Bijtelling over de complete consumentenprijs
2020: 8% Bijtelling over de complete consumentenprijs
2021: 12% Bijtelling over de complete consumentenprijs

Bijtelling tot een bepaalde consumentenprijs zoals bij een volledig elektrische auto is hierbij dus niet van toepassing.

Tanken

Waterstof tanken kan op dit moment op een beperkt aantal plaatsen in Nederland. De verwachting is echter dat dit aantal sterk gaat stijgen vanaf 2021, omdat waterstof ook wel ‘de brandstof van de toekomst’ wordt genoemd.

Hyundai NEXO actie

Op dit moment is de Hyundai NEXO te leasen bij Herwers Lease vanaf €995,- ex. BTW per maand op basis van full operational lease! Er is zelfs de mogelijkheid om dit jaar nog te rijden, zodat de auto geleased kan worden met slechts 8% bijtelling.

Nu al rijden met de auto van de toekomst? Het kan bij Herwers Lease!