Waterstof (FCEV) Lease

Bij Herwers Lease kunnen we ook waterstofauto’s aanbieden. In het bijzonder hebben we het hier over de unieke Hyundai NEXO.  Herwers Hyundai is een van de zeven in de NEXO-gespecialiseerde dealers. We kunnen u daarom alles vertellen over deze auto. 

De Hyundai NEXO FCEV heeft een WLTP-actieradius van maar liefst 665 kilometer en is volgetankt in slechts 4 minuten. Omdat deze auto zo uniek is valt hij ook buiten alle andere bijtellingregels. De bijtelling van een waterstofauto hangt van de eerste registratie van de auto. Hieronder een handig overzicht van 2020, 2021 en 2022.

2020: 8% Bijtelling over de complete consumentenprijs
2021: 12% Bijtelling over de complete consumentenprijs
2022: 16% Bijtelling over de complete consumentenprijs
2023: 16% Bijtelling over de complete consumentenprijs

Bijtelling tot een bepaalde consumentenprijs zoals bij een volledig elektrische auto is hierbij niet van toepassing.

Waterstof tanken

Het tanken van waterstof kan op steeds meer locaties in Nederland. Het dichtst bij ons in Oost-Nederland zijn de waterstoftankstations in Arnhem en Doetinchem.

Waterstof vormt geen gevaar bij inademing en is niet gevaarlijker dan andere brandstoffen. Op de waterstoftankstations gelden dezelfde regels als het tanken van bijvoorbeeld benzine of LPG, want het is net als deze brandstoffen licht ontvlambaar. Ook worden bij waterstoftankstations in werkplaatsen veiligheidsmaatregelen getroffen wat betreft de behandeling van deze brandstof en deze auto’s.

Actie

Op dit moment is de Hyundai NEXO te leasen bij Herwers Lease vanaf €995,- ex. BTW per maand op basis van full operational lease! Er is zelfs de mogelijkheid om dit jaar nog te rijden, zodat de auto geleased kan worden met slechts 16% bijtelling.

Nu al rijden met de auto van de toekomst? Het kan bij Herwers Lease!

Staat uw nexo hiertussen?

ONZE VOORRAAD

Contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.