Herwers Private Lease
U regelt een volle tank, wij regelen de rest!
 • 1 vast maandbedrag

  voor alle autokosten
 • Onderhoud

  gewoon bij Herwers
 • Logo volle tank/accu

  Volle tank/accu

  is het enige wat u zelf regelt

Hoe werkt het?

Wat is Herwers Private Lease?

Met Herwers Private Lease rij je voor een vast maandbedrag. Alles wordt voor je geregeld: reparatie, onderhoud, banden, allrisk verzekering, vervangend vervoer na 24 uur, wegenbelasting, 24-uurs pechhulp en een ongevallenverzekering inzittenden. Allemaal voor een vast bedrag per maand. Het enige wat je zelf nog moet doen is tanken of opladen! Wil je geen onverwachte autokosten? Dan is private lease iets voor jou!

Herwers Lease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat je veilig en verantwoord bij ons kunt leasen.

Aanvraag doen?

Kies het gewenste model en bepaal de looptijd en de jaarlijkse kilometrage, je ziet dan direct het bijbehorende maandbedrag. Wil je hiervan een uitgebreid voorstel per e-mail zodat je alles rustig kunt nalezen, laat dan even je gegevens achter.

Heb je een inruilauto?

Dan kun je een taxatieaanvraag doen op de site, als je je auto inruilt bij het aangaan van een private lease contract dan kan het maandbedrag hierop aangepast worden of je krijgt de inruilwaarde direct op je rekening gestort. Je kan uiteraard ook onze showroom bezoeken om de modellen te bekijken en een private lease voorstel ontvangen.

Aanvullende informatie & downloads

Klachten

Wij vinden het belangrijk om je volledig te ontzorgen in je mobiliteitsvraag. Toch kunnen er omstandigheden zijn waarin onze dienstverlening niet naar wens verloopt. Je kan je klacht kenbaar maken via onze klachtenpagina, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om samen tot een goede oplossing te komen.