FAQ

Kan ik ook een afspraak op locatie plannen?

Ja, wij komen graag langs om de wensen en eisen in kaart te brengen en hier een passend aanbod op te maken.

Ik heb op dit moment al voertuigen rijden via een andere leasemaatschappij. Kan ik deze ook onderbrengen bij Herwers Lease?

Vaak is dit mogelijk. Hier zullen wij na het in kaart brengen van de wensen contact voor op moeten nemen met de huidige leasemaatschappij om vervolgens een passend aanbod te kunnen doen.

Het gewenste merk /model kan ik niet terugvinden op de website. Kan ik ze niet via Herwers Lease leasen?

Bij ons is (bijna) ieder voertuig te leasen ongeacht merk en type. Wel stellen wij soms bepaalde eisen aan een auto. Deze verschillen per voertuig en nemen we graag persoonlijk door.

Ik wil graag een review over Herwers Lease schrijven. Waar kan ik dit doen?

Reviews mogen geplaatst worden op onze Google pagina. link

Ik rij meer/minder kilometers dan gepland. Wat moet ik doen?

Het kan natuurlijk zo zijn dat de verwachte kilometrage niet overeenkomt met de werkelijkheid. Neem hiervoor graag contact op met ons. We gaan dan een voorstel tot contractaanpassing maken.

Ik heb snel een nieuwe leaseauto nodig. Hoe snel kunnen jullie leveren?

Dit is afhankelijk of het gewenste voertuig op voorraad staat. Wij kunnen de aanvraag binnen 2 werkdagen na aanlevering van alle benodigde stukken beoordelen, en bij goedkeuring de contracten opstellen. Wanneer de auto al rijklaar klaarstaat zou dit dus betekenen dat we binnen 3 werkdagen kunnen leveren.

Mijn voertuig voldoet gedurende het contract niet meer aan mijn wensen. Wat kan ik doen?

Wensen en eisen aan uw voertuig kunnen gedurende het leasecontract wijzigen. Graag komen we in contact. Vragen als deze vragen altijd maatwerk. Gelukkig is dit ons sterke punt!

Wie mag er met de auto rijden?

Wanneer je de auto leaset via Herwers Lease, dan bepaalt de werkgever wie er met de auto mag rijden. Controleer dus altijd de car policy van de werkgever. Heeft u geen car policy, neem dan contact op met je fleetmanager of wagenparkbeheerder.

Belangrijk! Leen je de auto uit? Houd er dan wel rekening mee dat de bestuurder van de auto in het bezit moet zijn van een geldig rijbewijs. De contractant blijft altijd verantwoordelijk voor de auto. Dat geldt ook voor schades en boetes die anderen met het voertuig maken