Wie zijn wij?

Herwers Lease is een no-nonsense leasemaatschappij en bestaat sinds 2015. Gelieerd aan de Herwers Groep, zijn wij in korte tijd gegroeid tot een middelgrote leasemaatschappij met ruim 1.200 auto’s in het park. Wij richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt en streven ernaar om op duurzame wijze het beste en breedste pakket te bieden op het gebied van mobiliteit.

Bij ons vindt u laagdrempeligheid en transparantie in hoge mate. Wij vinden het meer dan belangrijk dat zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen.

Herwers is een dealergroep van de merken Dacia, Hyundai, Nissan Mitsubishi, Nissan en Renault, maar we kijken verder dan dat. Naar alle mogelijkheden. Wij houden ons dagelijks bezig met alles wat te maken heeft met mobiliteit. Hierdoor kunnen wij u goed adviseren over de juiste samenstelling van uw leasecontract, zowel privé als zakelijk.  Dit stemmen wij persoonlijk met u af. 

Het samenstellen van een auto of bestelwagen is altijd maatwerk. Onze adviseurs en bedrijfswagenspecialisten helpen u graag om de auto of bestelwagen naar uw wensen samen te stellen.

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos rijdt.