Welkom bij Herwers Zakelijke lease

Ben je werkzaam bij een bedrijf en mag je een nieuwe leaseauto uitzoeken? Of ben je ondernemer en ben je op zoek naar een partner die je helpt bij het vinden van de juiste mobiliteitsoplossing?

Dan komen wij graag met jou in contact! Jouw wensen staan bij ons altijd centraal. Wij kijken samen met jou welke auto en leasevorm het beste bij je past. Wil je de auto alleen financieren, of wil je alles inbegrepen hebben en volledig ontzorgd worden?  

Alles is mogelijk bij Herwers Lease: Financial lease, short lease, (full) operational lease, occasion lease of electric lease. En dat allemaal onder 1 dak! En met 11 vestigingen is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. 

Werkwijze

Middels een intake brengen wij je wensen in kaart. Ook bekijken wij wat voor jou de beste oplossing is om te komen tot een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership (TCO). 

Vervolgens ontvang je een offerte “op maat” van ons,  zodat je precies weet waar je nu en in de toekomst aan toe bent. Wij hebben heldere en eerlijke voorwaarden, geen schuingedrukte lettertjes, gewoon “No Nonsense”. En heb je een probleem? Bel gerust! Wij komen graag bij je langs en gaan het voor je oplossen.  

Wij kennen korte lijnen en je hebt bij ons altijd een vast aanspreekpunt waarmee je met al je mobiliteitsvraagstukken terecht kunt. Zo hoort een leasemaatschappij toch eigenlijk te zijn?

Kortom, wij bieden het beste & breedste mobiliteitspakket van Midden en Oost Nederland! Welkom bij Herwers Lease! 

Contact

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.